top of page

Lev ett långt och hälsosamt, friskt liv.

Vill du leva ett långt, hälsosamt och friskt liv?

Vill du leva och göra vad du vill och vara stark?

Då kan det vara dags att göra en del livsstilsförändringar.


Dagens kost skapar icke-smittsamma sjukdomar, dagens livvstilsval skapar icke-smittsamma sjukdomar. Sjukdomar som drabbar fler och det går nedåt i åldrarna.


Det som förr, helt felaktigt, kallades åldersrelaterade sjukdomar får våra barn i dag. På grund av vad vi stoppar i oss, eller vad vi inte får i oss, blir vi fler och fler som får hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, artros, artrit, reumatism, demens, Alzheimers, allergi, depression, ångest, högt blodtryck. Tyvärr bidrar även en del läkemedelsbiverkningar till sjukdom.

Övervägande av ALLA sjukdomar är livsstilsrelaterade. Trist och tråkigt och samtidigt helt fantastiskt, eftersom vi har makten att förändra det. Du har makten att MåVäl i din hand, eller du har makten att bestämma vad du föder din mage, din kropp och din hjärna med.


Något vi går igenom när du tar ett HbA1c-test är dina livsstilsval. Hur mycket tränar du, om du använder vanligt bordssalt i maten, hur mycket du saltar, vad väljer du att dricka, hur mycket grönsaker äter du och så vidare. Det tillsammans med ditt blodtest visar om du är prediabetiker. Det kommer också visa hur du kan göra nya livsstilsval, 100% naturligt. Utöver detta är det av stor vikt att du får i dig två livsviktiga antiinflammatoriska näringstillskott. Omega-3 som innehållande polyfenoler och betaglukaner. De är som ordet säger anti-inflammatoriska.

När du tillförs detta till din kroppen tillsammans med antiinflammatorisk kost undviks degenerativa sjukdomar och du blir mycket mer motståndskraftiga mot infektioner och allergier.

På så sätt ökar du också dina chanser till ett långt, starkt och friskt liv.


Du är ingen gåta, du är 37 billioner celler (Bruce Lipton säger 50 billioner) och alla dessa vill MåVäl.

Det ÄR miljön du skapar för dina celler som är avgörande för hur du mår, det är INTE generna, tack och lov. Ja, du kan ärva beteenden men dessa kan du också "oärva". Din hälsa har du makten över.

Superfood
Superfood

MåVäl Lena


Naturlig hälsa
Få kunskap om din kropp

 

12 visningar

Comments


bottom of page