top of page

En dag i cellerna och hälsans tecken.

I helgen stod flera fantastiska entreprenörer på Hälsomässan i Älvsjö. Det var ren och skär glädje att få prata om det jag brinner mest för.

NATURLIG HÄLSA!

Inte mediciner och inte gissningslekar. Utan evidensbaserad nutrition.

Förr i tiden, ja, fortfarande, drar jag öronen till mig när någon säger kosttillskott. Det finns så mycket s.it där ute, som innehåller just s.it. Så när kostrådgivare Mia Woll Hedin introducerade Balansoljan var jag väldigt skeptisk. Men när jag fick höra att den är 100% naturlig och vilka hälsoeffekter som kan fås av att ha koll på sin balans på cellnivå, öppnades min öron och jag blev jag nyfiken.

Att ha balans mellan Omega-3 och Omega-6 är livsviktigt.


DET har jag fått möjligheten att förmedla till många under fredag, lördag och söndag på Hälsomässan i Älvsjö.


Vill du veta mer, vill du höra hur du kan förändra ditt mående på cellnivå. Hör av dig!

Att ha balans i livet är livsnödvändigt.


MåVäl

Lena
40 visningar

Comments


bottom of page