top of page

Det ska inte göra ont att leva.

Näe, det ska va gott och leva som Galenskaparna sjunger.


I morse tog jag en promenad och upptäckte till min stora glädje att det var ljust ute. Helt underbart! Dessutom var jag på väg till för att träna. Glädjecocktail!


Det som satte dessa härliga känslor lite på prov var att jag, på min promenad, hade två personer som gick precis bakom mig och pratade om mindre roliga saker. Vad händer dig när någon börjar prata om mindre roliga saker. Börjar du också tänka på och prata om mindre roliga saker. Det gjorde i alla fall dessa två. Vi kan naturligtvis prata om precis vad vi vill. Å ibland är det mindre roliga saker.


Mitt val denna morgon blev att stanna upp, låta dem passera, lyssna på fåglarna och fortsätta ha kvar den goa känslan av en härlig morgon.


Två härliga saker på samma morgon, ljuset utomhus och träning. Ett härligt sätt att starta dagen på. Vad får dig på bra humör?


Önskar dig en härlig helg var du än är, vad du än gör🌞❣️
MåVäl

Lena

8 visningar

Comments


bottom of page