top of page

Det är dina svar som gäller


Hur lever jag fullt ut i vetskap om att jag kan dö i vilken stund som helst? Är jag nöjd med den tillvaro jag skapat mig? Trivs jag där jag bor? Hur mår min kropp och hur tar jag hand om den? Uttrycker den signaler av lust eller olust?


Hur lever jag mina relationer? Vad är vänskap? Tror jag på generaliserad sanning, andras eller min egen uppfattning? Hur visar jag mina behov och skyddar mina gränser? Kan jag uttrycka och sätta ord på känslor i mina relationer?


Hur kan jag vara mig själv? Hur ska jag förstå mina känslor och översätta dem till begripliga budskap? Hur kan jag dra kunskap om mina erfarenheter? Vad är jag bra på och mindre bra på? Vad behöver jag förändra och utveckla? Hur kan jag hitta motivation och finna min vilja?


Hur ska jag leva? Vilka underliggande värden visas i mina känslor? Vad längtar jag efter och drömmer om? Vilka livsmål har jag? Vad är viktigt och skapar mening i mitt liv, just nu?

(När kroppen visar vägen)

82 visningar

Comments


bottom of page