top of page

Kosttillskott, aldrig!

Det var länge min inställning och är till viss del fortfarande. När någon säger att de tar kosttillskott vill jag kunna testa om det fungerar.

Jag ansåg att kosttillskott behöver vi inte. Vi kan äta oss till en bra hälsa på ett naturligt sätt. Vidare ansåg jag att kosttillskott inte har någon effekt, det är att kasta pengarna i sjön.

Tills jag träffade Cert. Kostrådgivare Mia Woll Hedin och hon introducerade Zinzino till mig. Ifrågasatte gjorde jag, MASSOR.

Vad innehåller det?

Hur vet vi att det fungerar?

Vad säger forskningen?

Vilka står bakom detta? Å vem är det?

På vilket sätt påverkar det vår hälsa att ha en obalans mellan Omega-6 och Omega-3?

Vad är EPA och DHA, essentiella fettsyror?


Vikten av bra tarmhälsa hade jag redan koll på då jag varit med i en forskningsstudie och fått lämna in bajsprov. Men varför skulle ZinoBiotics, prebiotika, hjälpa min tarm. Vad innehåller den?


Det visade sig att Zinzino kan stå för det dom gör och de kan bevisa att det fungerar.

Hur?

Jo med "the oldest trick in the book".

Vi tar två blodprov OCH de här blodproven analyseras av ett av världens största labb, Vitas. Vitas är helt fristående från Zinzino. Ett blodprov tas innan vi börjar med Balansoljan och ett tas efter 120 dagar. Det tar nämligen 120 dagar för dina röda blodceller att bytas ut.

Går det att ha balans mellan Omega-3 och Omega-6 på första testet, jajamensan, men tyvärr är det endast 5% som har det.

Naturligtvis testade jag mig och produkterna. Jag var en av dessa 5% procent, men till min glädje fick jag tipset av Dr Maria Sundberg att själv vara testpilot. Kan jag också nå lägre nivåer? Visst kunde jag det, jag nådde 1:1.


Vill du veta mer om testerna och produkterna eller vill du rent av arbeta med detta? Hör gärna av dig. Jag berättar gärna mer om hur vi kan sprida mer hälsa i världen!


MåVäl

Lena

Leg. Arbetsterapeut

Lena MåVäl Leg. Arbetsterapeut


42 visningar

Comments


bottom of page