top of page

Väljer du?

Uppdaterat: 18 feb. 2023

Har du någon gång funderat kring hur du lever ditt liv,, vad du arbetar med, hur dina dagar ser ut, ja om du lever det liv du vill leva?


Eller är det så att du vaknar upp på morgonen slänger i dig frukost, stressar iväg med barnen, springer för att inte missa tåget. Då skulle du ju behöva vänta 5 minuter tills nästa går. På tåget svara på alla mail du fått sedan du senast titta i telefonen. Vilket var precis innan du gick och la dig. På jobbet springer du mellan möten och ser till att hinna med telefonsamtal medans du sitter på toaletten. Du fortsätter springa igenom dagen och önskar att det var kväll så du fick vara hemma och göra, ingenting.


Stämmer detta in på dig?


Då kanske det är något annat du vill, men det hinner du inte fundera kring för tiden räcker inte till. Det finns inte tid till att funder kring vad du helst vill. Vem du vill vara. Var du vill jobba och med vad. Var du vill bo. Hur du vill känna i din kropp. Vem du vill leva med eller inte leva med.


I dag går många omkring som de huvudfotingar vi en gång målade. Kontakten med kroppen är minimal om ens befintlig. En gång i tiden var det endast kroppens signaler du lyssnade till, så funktionen finns, har alltid funnits. Vi behöver bara hitta tillbaka till dem och lyssna.


Hur vill du fylla din meny? Hur vill då må?


Vill du göra förändringar så kan du det.


Välkommen till MåVäl❣


MåVäl

Lena14 visningar

Comments


bottom of page