top of page

Stärk ditt immunförsvar, håll dig frisk och främja din hälsa!

Det finns olika sätt att förstärka ditt immunförsvar = hålla dig frisk = främja din hälsa.


Du vet säkert redan att motion stärker ditt immunförsvar och har mängder med fördelar för din hälsa. Rör gärna på dig minst 25 minuter varje dag.


Sover du gott påverkar det också ditt immunförsvar positivt.


Vad du stoppar i dig påverkar också ditt immunförsvar. Äter du mycket ultraprocessad mat påverkar det din hälsa negativt (ja det finns bra ultraprocessad mat också men det är inte den jag skriver om här).


Se till att dagligen få i dig minst en måltid med grönsaker. Det når till din tjocktarm där du har de goda bakterierna. Dit når inte färdiglagad mat du köper i butiken. Det stannar i tunntarmen och du får inte de hälsofördelar som du får av mat eller kosttillskott som når hela vägen till tjocktarmen.


Omega-3:s McLaren är Balansoljan som påverkar cellväggen. Balansoljan påverkar på många plan till bättre hälsa. Hjärt- och kärlproblematik, förmågan att ta upp näring och göra sig av med slaggprodukter, hjärta, hjärna, muskler & leder. Balansoljan stärker immunförsvaret och främjar din hälsa.


För att stärka vårt immunförsvar ytterligare kan du välja att tillsätta Prebiotika och Viva i din kost.

Zinobiotics, prebiotika, är 100% naturliga och stärker magens goda bakterier = slår ut de elaka bakterierna = stärker immunförsvaret & vår hälsa. I magen tillverkas 80% av vårt serotonin. Men för att det ska fungera behöver vi stärka vår tarmflora. För att påverka ditt serotoninet kan du välja att ta Viva. Viva påverka naturligt vårt serotonin, huvudsubstansen är Affron (saffran). Den påverkar dessutom melatoninet. Väljer du att ta det på kvällen påverkar det din sömn positivt.


MEN visste du att Massageterapi också stärker ditt immunförsvar? Det gör det. Så se till att boka din massageterapibehandling så snart som möjligt.


Vill du få mer information om hur du kan stärka ditt immunförsvar kontakta MåVäl.

MåVäl

Lena


31 visningar

Comments


bottom of page