top of page

MåVäl under din graviditet. Då mår även din bebis väl.

Öka välmående och trygghet och släpp på spänningar och värk under graviditeten. Få behandling av en av våra kunniga terapeuter.

Nu kan du boka dig även hos Ewa Domagala. Gravidmassage - MåVäl (maval.nu)

 

Massageterapi under graviditet kan vara utmärkt för att främja välbefinnande hos dig som är gravid. Främjar du din hälsa så främjar du också hälsan hos ditt barn.

Här är några saker att tänka på när det gäller massageterapi under graviditet och dess fördelar för att MåVäl:

Stressreducerande och avslappning:

Massage kan hjälpa till att minska stress och främja avslappning. Det är alltid viktigt men extra viktigt under graviditeten då stress kan påverka både mamman och fostret negativt.

 

Lindring av fysiska obehag:

Massageterapi kan lindra vanliga fysiska besvär under graviditeten som ryggsmärta, nackspänningar, och svullna ben och fötter. Genom att fokusera på specifika områden kan massageterapeuten hjälpa till att minska obehag.

Förbättrad sömnkvalitet:

Många gravida kvinnor upplever svårigheter att hitta en bekväm sovställning. Massage kan främja avslappning och förbättra sömnkvaliteten genom att minska muskelspänningar och främja en känsla av lugn.

Förbättrad blodcirkulation:

Massagen ökar blodcirkulationen, vilket är viktigt för syre- och näringsupptagnigsförmågan både för mamma och foster.

Emotionellt stöd:

Graviditeten kan vara en emotionell tid där massageterapi kan erbjuda lugn, trygghet och stödjande behandling. Oxytocinproduktionen som stimuleras under massage kan även bidra till en ökad känsla av välbefinnande och avkoppling.

Säkerhet och kommunikation:

Det är viktigt att välja en massageterapeut med erfarenhet av massage. Kommunicera tydligt hur du upplever din graviditet, eventuella obehag och vilka områden som du vill fokusera på eller undvika.

Kost och näring:

En välbalanserad kost och lämplig motion kan också bidra till välbefinnande för dig och barnet. MåVäl rekommenderar endast naturliga och testbaserade näringstillskott. Det är extra viktigt att du får i dig en Omega-3 som är verksam även när du är gravid.

 

Varje graviditet är unik, och MåVäls terapeuter anpassar alltid behandlingen efter varje individs behov.MåVäl

Lena

2 visningar

Comments


bottom of page