top of page

MåVäl söndagsmorgon

Är du ute i naturen? Jag vet inte hur många gånger jag stannade till på min löprunda. Det är så vackert! Are you out in nature? I do not know how many times I stopped on my running lap this morning. It is so beautiful!

Se dig om precis där du är just nu. Låt ögonen vila på något som du tycker om. Märk vad som händer i dig. När jag var ute och sprang och såg det vackra i naturen blir jag glad i magen. Det blir jag också nu när jag sitter och skriver om det. Var märker du i din kropp?

Look around right where you are right now. Let your eyes rest on something you like. Notice what is happening inside you. When I was out running and saw the beauty in nature, I get happy in my stomach. I also sense it now, when I write about it. Where do you sense in your body?


Njut av din dag och MåVäl.

Enjoy you day and MåVäl.


Lena11 visningar

コメント


bottom of page