top of page

MåVäl.Nu Det handlar om balans, där sömn är den enskilt viktigaste faktorn för hälsan.

I den tidigare texten skrev jag om olika faktorer för att ha balans i livet, men den viktigaste faktorn är:

Sömnen: SÖMN är det enskilt viktigaste för balans. Sover vi inte kan det bli så att vi slutar äta, äter vi inte får vi ingen energi och då slutar vi också träna, värk och spänningar sätter sig i kroppen. Behåll din balans i livet. Hur gör du för att sova gott?

Enskilt viktigaste faktorn för att MåVäl. MåVäl Sov gott
MåVäl-Sov gott

Vid en specifik tidpunkt i mitt liv skulle jag amma var tredje timme, dygnet runt. Jag kunde inte "tänka" och fick som bomull i huvudet. Som tur var har jag en man som såg till att jag åt, vilket gjorde att jag kunde amma vår dotter och även fortsätta röra på mig. Jag undrar hur det hade varit annars...

En vän påpekade att det är en tortyrmetod att inte låta människor sova.

Se den röda flagga om du märker att du inte kan sova under en längre tid. Ta hjälp. Få hjälp att ändra dina rutiner, strukturer och dina tankar. Ta MTB med SE-terapi och MåVäl från insidan och ut.

10 visningar

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page