Sök
  • MåVäl-Lena

MåVäl.Nu Det handlar om balans, där sömn är den enskilt viktigaste faktorn för hälsan.

I den tidigare texten skrev jag om olika faktorer för att ha balans i livet, men den viktigaste faktorn är:

Sömnen: SÖMN är det enskilt viktigaste för balans. Sover vi inte kan det bli så att vi slutar äta, äter vi inte får vi ingen energi och då slutar vi också träna, värk och spänningar sätter sig i kroppen. Behåll din balans i livet. Hur gör du för att sova gott?

MåVäl-Sov gott

Vid en specifik tidpunkt i mitt liv skulle jag amma var tredje timme, dygnet runt. Jag kunde inte "tänka" och fick som bomull i huvudet. Som tur var har jag en man som såg till att jag åt, vilket gjorde att jag kunde amma vår dotter och även fortsätta röra på mig. Jag undrar hur det hade varit annars...

En vän påpekade att det är en tortyrmetod att inte låta människor sova.

Se den röda flagga om du märker att du inte kan sova under en längre tid. Ta hjälp. Få hjälp att ändra dina rutiner, strukturer och dina tankar. Ta MTB med SE-terapi och MåVäl från insidan och ut.

9 visningar
 
MåVäl AB
Leg. Arbetsterapeuter
Cert. Massageterapeuter
Cert. SE-practitioner
Dipl. Personlig Tränare
Dipl. Mindfulnessinstruktörer
lena@maval.nu
Tel: 0708 96 85 06
Stockholm, Sverige
  • Facebook Social Icon

© MåVäl 2013-2019 Created  by Vanjos