top of page

MåVäl i hjärta och hjärna

Uppdaterat: 5 juli 2021


1994 startade jag MåVäl. Anade jag redan då att det var det jag skulle jobba med 27 år senare.

I dag arbetar med min passion.

I mitt arbete hjälper jag unga som äldre och alla där emellan att leva och njuta från insidan ut eller tvärtom från utsidan och in.

Jag får arbeta med det som betyder mest, att MåVäl. Jag får också möjligheten att leva en tillvaro jag kan MåVäl i.


Har det alltid varit så? Njae, vägen har svängt både hit och dit. Men jag tror ju att det har en anledning.

Går vi så långt tillbaka som till grundskola till gymnasiet så klarade jag av skola, utan allt för många glädjetjut. Ett ämne jag älskade mer än något annat var idrotten. Matematiken och engelskan låg tätt där efter. Men helst ville jag bara få skolan överstökad så jag kunde börja arbeta. Så vad hände, jo, efter avslutad Ekonomisklinje arbetade jag med saker som jag inte trivdes med eller var speciellt bra på. Jag arbetade för att kunna ägna mig åt mina fritidspassioner: Volleyboll och Fallskärmshoppning.

Vid en tidpunkt fick jag möjlighet att studera kroppen och musklerna. Jag utbildade mig till massageterapeut. Då hittade jag även min passion inom arbetslivet. Ett yrke som var en gåva, något min kropp och själ älskade att arbeta med.

Ett yrke som dessutom uppskattades enormt av andra och något som jag var väldigt bra på.

Massageterapi var dock inte helt accepterat i Sverige. Någon uttryckte att ”massage, kanske är bra för själen”. Den världen vill inte jag leva i, i min värld hör kropp och själ ihop.

Mina fritidspassioner och min yrkespassion tog mig över land och hav och när jag återvände till Sverige hade saker och ting förändrats, massage var erkänt. Fast även om jag hittat min yrkespassion visste jag inte att jag skulle kunna leva min passion till 100%.

Vändningen kom när en väninna frågade mig varför jag inte jobbade mindre och tjänade mer. Då arbetade jag deltid som leg. arbetsterapeut, utöver MåVäl. Strax därefter tog saker och ting en riktning som gjorde att jag kunde satsa på MåVäl helhjärtat.

I dag fortsätter jag att utveckla mig själv och MåVäl in i framtiden. Numera kan jag utöver Massageterapi & Arbetsterapi även erbjuda Lymfterapi, Akupunktur, Ergonomi och Somatic Experiencing trauma terapi. Jag har lyckan att få arbeta med andras välmående genom att arbeta med kroppens signaler. Behandlingar som är bra för kropp, själ, knopp och sinnen.
25 visningar

Comments


bottom of page