top of page

Företag som vet att personalen är deras viktigaste tillgång... .

Företag som vet att personalen är deras viktigaste tillgång använder MåVäls holistiska tjänster för att arbeta preventivt med personalens hälsa.


Låt din personal MåVäl på alla plan,

På cellnivå - i kroppen -i tankar och övertygelser.

Vi kommer gärna till er och tar hand om er personal.


Du består av billiontals celler, någonstans mellan 30 - 40 billioner. En del säger faktiskt att vi består av 50 billioner. Vi vet alltså inte exakt hur många. Oavsett exakt antal celler så vill alla dessa billiontals celler MåVäl.

Du har hårceller, ögonceller, hjärnceller, muskelceller, skelletceller, hjärtceller, könsceller, nagelceller. Du är celler.

Vad händer när våra celler inte mår väl?

Jo vi kan få håravfall, svårt med synen, vi kan få hjärndimma, depression, muskelvärk, problem med hjärtat, svårt att få barn, eksem, astma, allergi , kognitionssvårigheter, högt blodtryck, diabetes typ-2, högt kolesterol, humörsväningar m.m.

Hur vet vi då om dessa celler mår väl?

Kan jag se på en person om cellerna mår väl?

Nej, ingen kan se genom att titta på någon om deras celler mår väl.

Vi tar därför blodprov.


Alla vill ha balans mellan Omega-6 och Omega-3 två essentiella fettsyror. Dessa fettsyror får vi i oss via kosten. Balansen kan, enligt vetenskapen, vara 1:1 upp till 3:1. Det klarar kroppen av. Tyvärr har vi ett samhälle i dag där livsmedelsindustrin proppar in Omega-6 i maten och vi har en livsstil som påverkar balansen negativt. En balans över 3:1 vill vi inte ha.

Omega-6 finns i vår kropp för att startar en inflammation, Omega-3 finns där för att läka den. Vad händer då om det inte finns tillräckligt med Omega-3 i kroppen? Jo, det kan bli så att vi får något av ovanstående symptom.


D-vitamintest. Vår viktigaste källa till D-vitamin är solen. Den ser vi mycket av här i Sverige, eller hur? Forskningen dividerar om hur mycket D-vitamin vi bör ha. Jag skriver under på den forskning som pekar på att vi ska ha en högre lägsta nivå än vad en del rekommenderar. Då förbättrar vi vår hälsa, vårt immunförsvar och vårt humör. Vi är bättre rustade för sjukdomar.

Både Omega-3 och D-vitamin är oerhört viktigt för ditt immunförsvar.

Vet du någon som ofta är sjuk? Rekommendera dem att ta dessa test för att få veta vilka nivåer de ligger på.


Typ-2 diabetes - en allvarlig pandemi som sprider sig och sjunker i åldrarna. Förr sas det att sjukdomen var åldersrelaterat och något som bara skulle accepteras.

Verkligheten är något annat. Typ-2 diabetes sjunker i åldrarna, alltså inte åldersrelaterat och typ-2 diabetes är reversibelt, vi ska alltså inte accepterad det! Med livsstilsförändringar, på naturliga sätt, kan vi bli av med typ-2 diabetes, receptet är kost och rörelse som kanske behöver börja med tankar och övertygelser.

Med HbA1c-testet, långtidsblodsockrertest, kommer också en livsstilsguide som hjälper dig att hitta nya friskare och hälsosammare vägar.


Kroppen - Med MTB - och andra kroppsterapibehandlingar hjälper vi kroppen att slappna av, Med en kropp utan värk och spänningar kan personalen fokusera på sina uppgifter.

För att slippa värk och spänningar kan även den yttre miljön vara orsaken. Med rätt ergonomi anpassas miljön efter individen, utan rätt ergonomi kan det skapa onödiga problem i rörelseapparaten.


Med dessa pusselbitar på plats har vi börjat resan mot en hälsosammare, gladare och starkare personal.


Ni vet väl om att de främsta orsaken till att personal sjukskriver sig är psykisk ohälsa och därefter kommer problem i rörelseapparaten.


Föreläsningar kan vara första steget till att MåVäl och en bra start på hösten. Var ett hälsosamt företag och starta med en MåVälkickoff för hela företaget.


Hör av er så kommer vi till ert företag.


MåVäl

Lena

Cellhälsa, kroppsterapi, tankar och övertygelser
MåVäl på alla nivåer: Cellnivå, kroppsligt, tankar och övertygelser.

Du är inte dina gener - Du är dina celler. En gåva som gör Dig till designer av din hälsa.

23 visningar

Comments


bottom of page