top of page

Byt bränsle

Vår kropp behöver rätt bränsle för att fungera. Vi behöver näringsrik mat inte endast energirik mat.


Har du någon gång provat att tanka bilen med bensin när den ska tankas med diesel? Om du har det blev det nog en rätt dyr affär. Samma sak är det med vår kropp. Det blir en väldigt dyr affär när vår kropp fylls med fel energi.


Att fylla vår kropp med mat som inte är hälsosamt skapar välfärdssjukdomar, livsstilsrelaterade sjukdomar.


Din hjärna, ditt hjärta, ja, alla dina celler behöver rätt fett. Vår hjärna behöver framförallt den essentiella fettsyran DHA, våra muskler och leder den essentiella fettsyran EPA. Dessa måste vi få i oss via kosten och/eller via supplement.

Många barn får i dag höra att de har koncentrationssvårigheter, känsloutbrott och kan därför också få diagnoser. Många av dessa barn kan ha långa nivåer av EPA och DHA. Något som går att mäta med ett enkelt blodprov. Vi vet att många barn har blivit hjälpta av att ändar sin kost.


Att ha lågt EPA och DHA kan ge många livsstilsrelaterade negativa hälsoeffekter så som högt blodtryck, diabetes, högt kolesterol, hjärt- och kärlsjukdomar.


Vi vet att 63% av alla sjukskrivningar beror på psykisk ohälsa och muskeloskeletala besvär (kroppsliga besvär) och vi vet att den största dödsorsaken i Sverige i dag är hjärt- och kärlsjukdomar.


Så se till att fylla din kropp med rätt bränsle! Laga gärna mat från grunden med naturliga råvaror och supplementera med produkter som du vet ger resultat och är 100% naturliga.

Läs mer här:

Hälsoprotokoll gör det möjligt att i tre steg försiktigt balansera, återställa och stärka kroppen och förbättra dina möjligheter till ett hälsosammare, mer välmående och lyckligare liv.Köp här: Hälsoprotokollet
MåVäl

Lena

6 visningar

Commenti


bottom of page