Mindfulness hela livet

Vi utgår från molekylärbiologen och författaren Jon Kabat-Zinn och de 9 attityder.

 

När mindfulness är en del av våra liv har den läkande effekter visar forskningen.

Mindfulness förbättrar sömn och sömnkvalitet, minskar stress och ökar stresstålighet, är effektivt mot smärta, förbättrar våra relationer, gör oss smartare, påverkar hela hjärnan, stärker minnet, hjälper oss att gå ner i vikt och dessutom gör Mindfulness oss lyckligare och friskare.

På jobbet:

Mindfulness hjälper dig att fokusera på just det som är viktigt i stunden och du kan hantera stressfulla situationer på ett harmoniskt sätt. Mindfulness stärker förmågan att lösa problem på ett kreativt sätt och hjälper att dig att hantera det vi möter på jobbet på ett lugnt sätt.

Det är ett tillfälle för återhämtning för både hjärnan och kroppen, en slags boost och reboot för hela dig. Idag finns det forskning som visar att effekterna av mindfulness förbättrar vårt välmående. Resultaten visar också att arbetsglädjen och frisknärvaron ökar.

På skolan

Mindfulness stärker elevernas förmåga att fokusera, koncentrera sig och att komma ihåg vilket leder till förbättrad inlärningsförmågan.

 

Mindfulness kan ske individuellt och i klassen eller i mindre grupper. Ytterligare positiva effekter av mindfulness är att mobbning upphör. Eleverna har själva bekräftat vad forskningen kommit fram till.

Mindfulness program för 8 veckor.

Boka in oss nu för att ta del av Mindfulness i teori och praktik en gång i veckan. Upplev effekterna av Mindfulnessövningarna i ditt liv och vardag, både hemma och på jobbet.

Vi kommer gärna till er.

3 minuters kroppskanning.

Testa vår Mindfulness kroppskanning, 3 eller12 minuters meditation, 

som hjälper dig att komma ner i varv, bli närvarande och lugn i sinnet. 

MåVäl AB
Lena Carlmark
Leg. Arbetsterapeuter
Cert. Massageterapeuter
Dipl. Personlig Tränare
SE-terapeuter
Coacher
Mindfulnessinstruktörer
lena@maval.nu

Tel: 0708 96 85 06
  • Facebook Social Icon

© MåVäl 2013-2019 Created  by Vanjos